Als je met Twit Tennis Vakanties een tennisreis naar Mallorca gaat maken, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Wij staan, naast het organiseren van een actieve en gezellige tennisreis, ook voor duidelijke en heldere communicatie. Geen kleine lettertjes dus. Bekijk hieronder alle details van deze tennisreis en mocht je toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee en zijn flexibel waar mogelijk!

Waar?

Het mooi gelegen Spaanse hotel Na Forana in Cala Ratjada. Een unieke locatie direct aan het strand en met een boulevard vol sfeervolle restaurantjes op loopafstand. Daarnaast tennissen we bij een fantastische tennisclub met mooie gravelbanen.


Wanneer?

Deze tennisreis van 8 dagen staat gepland van 25 september tot en met 2 oktober. 


Inclusief?

Hotel met goed ontbijt, (lunch, diner en drankjes optioneel), retourvlucht vanaf Amsterdam of Rotterdam inclusief ruimbagage (koffer van max 23 kg), retourtransfer van het vliegveld naar het hotel met taxibus, welkomstdrankje bij Coco Beach Club, 2 uur tennistraining per dag en een gezellig eindtoernooi .

Groepssamenstelling

Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers blij zijn met de samenstelling en maken sub-groepjes op de tennisbaan. Zo proberen we fijne trainingsgroepjes samen te stellen zodat iedereen met een voldaan gevoel de baan afstapt.

Kosten?

De totale reis kost €885,- op basis van een tweepersoonskamer en logies + ontbijt.

De totale reis, op basis van een tweepersoonskamer en All Inclusive is €1025,-

Reis je op basis van een éénpersoonskamer komt er een totale toeslag van €125,- bij.


De grote kleine lettertjes

Sommige vrijblijvende extra activiteiten hebben een kleine meerprijs en eventueel vervoer van en naar bijvoorbeeld restaurants zijn voor eigen rekening.

Hoe ziet zo’n week eruit?

Aangezien we geen tijd willen verliezen, streven we ernaar om een vroege vlucht te regelen zodat we ook de eerste dag alvast kunnen tennissen. Nadat je aangekomen bent in het hotel en bent geacclimatiseerd starten we met een korte middagtraining. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en eventueel nog aanpassingen maken in de groepsindeling van het tennisprogramma. Na de eerste tennistraining drinken we met de liefhebbers een drankje, maar dit is uiteraard vrijblijvend. Afhankelijk van ieders wensen gaan we met elkaar eten. Soms met de hele groep, soms in kleinere groepjes. Alles is flexibel en in te vullen naar ieders wensen. Reis je alleen? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat je niet alleen hoeft door te brengen ;-). De volgende ochtend (afhankelijk van de grote van de groep) starten we, na een lekker ontbijt, om 11u met trainen. Na de training ben je vrij om te doen wat je wilt, maar vaak wordt er gezamenlijk geluncht en gaat men in groepjes naar het strand of zwembad. Ben jij niet zo’n strandganger en verken je liever de omgeving, dan is dat ook geen probleem! ’s Avonds spreken we af om met zijn allen te gaan eten in één van onze favoriete restaurants of in het hotel. De ene keer sluiten we de avond af met een leuk gezamenlijk spel, de andere keer wordt er een drankje gedaan met een kleiner groepje. Op de laatste tennisdag kan iedereen zijn ontwikkelde tennis-skills etaleren tijdens een tennistoernooitje dat we uiteraard afsluiten met een lekker drankje. Zondag ochtend pakken we onze koffers en vertrekken we helaas weer richting huis. Aftellen naar de volgende tennisreis dan maar!