Tennis weekend Leiden

Sportief tennisweekend in het sfeervolle Leiden

Kies een periode

Kies jullie (tennis)programma

Aantal personen (vanaf 6)

Wij regelen de rest

Tennisweekend voor teams

Lijkt het je leuk om een tennisweekend met je competitieteam, vriendengroep of andere groep te beleven en naast een uitdagend tennisprogramma te genieten van een hele sfeervolle stad? Dan is Twit’s tennisweekend in Leiden een geweldige optie. Want deze  sleutelstad heeft ongelooflijk veel gezelligheid, activiteiten en bezienswaardigheden te bieden. Denk aan een mooi oud stadscentrum en eindeloos veel restaurantjes, barretjes en kroegen. Voor ieder wat wils; want er zijn in Leiden ook nostalgische bioscopen, theaters en allerlei indrukwekkende musea te vinden. Tot slot is de ligging van Leiden heerlijk centraal en dat maakt het mogelijk om uitstapjes naar Den Haag, Amsterdam, De Keukenhof (Bollenstreek) of naar het strand (Noordwijk of Katwijk) te plannen. Vraag gerust een offerte aan om te weten hoe een door Twit georganiseerd ’tennisweekend in Leiden’ eruit zou kunnen zien. Er zijn behoorlijk wat mogelijkheden en deze zijn allemaal naar wens in te vullen!

Hoe ziet een tennisweekend voor teams in Leiden met Twit eruit?

Hotel in het centrum van Leiden

Deze tennistrip staat in het teken van tennis en gezelligheid. Daarom is onze keuze van verblijf gevallen op een prachtig centraal gelegen hotel in het gezellige centrum van Leiden. Want het is toch een absolute luxe wanneer je na een heerlijk restaurantje in een gezellig barretje belandt en niet op je horloge hoeft te kijken of een BOB hoeft aan te wijzen. Wanneer je 's avonds naar het hotel kunt lopen, is het binnen de groep de mogelijkheid om ongedwongen te splitsen.

Tennisprogramma op maat

Tijdens het tennisweekend van Twit wordt er dagelijks een twee uur durende tennistraining georganiseerd. Voor verreweg de meeste deelnemers blijkt dit (meer dan) genoeg te zijn, maar natuurlijk kunnen wij de trainingsduur naar wens aanpassen. Sommige tennisteams vinden het leuk om daarnaast ook nog wedstrijdjes te spelen (in sommige gevallen is er zelfs een uitwisseling mogelijk). Naast tennis is er de mogelijkheid om een potje padel in te boeken.

Activiteiten

Leiden is toch voor velen een onontdekt pareltje. Naast een prachtige historische binnenstad met mooie grachten, bezienswaardigheden en verrassende musea, zijn er tal van leuke restaurantjes en barretjes te vinden. Aangezien de behoeftes per team kunnen verschillen, heeft Twit ook een ruime lijst met leuke activiteiten samengesteld, waaruit gekozen kan worden. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie teamweekend tot in de puntjes verzorgd is!

Beleef Leiden met Twit

Boek jullie zelfstandige teamweekend naar Leiden via Twit Tennis Vakanties.

Alex Heezen
Alex Heezen
03/04/2024
Ik zocht een last minute tennis vakantie en Walter van Trip tennis heeft het helemaal voor me geregeld. Het was helemaal top. Leuke tennisclub in Denia, Spanje. Leuke en goeie trainers. Eerste keer dat ik op tennisvakantie was en dat ga ik zeker vaker doen. Vanwege het last minute aspect was ik in mijn uppie, maar ze organiseren ook groepsreizen. Aanrader!
Anja Overgaag
Anja Overgaag
27/03/2024
De kinderen vinden de les van Walter helemaal geweldig!
Salma de Graaff
Salma de Graaff
27/03/2024
I have been having tennis lessons with Walter for about 3 years now and my game has significantly improved. I’ve been lucky enough to have a few trainers over the years when I travel or Walter is away, but my experience of Walter is that he consistently gets the best out of me! A definite recommend for me
Kees Voeten
Kees Voeten
21/03/2024
Fijne tennislessen met een positieve sfeer & creatieve flexibele 'op maat' invulling.
Manu Kluin
Manu Kluin
03/03/2024
Wij hebben een teamtrip naar Denia gedaan. Wij hebben enorm genoten van deze tennistrip! Ontzettend bedankt voor de organisatie en begeleiding team Twit: we gaan volgend jaar weer!!
WhatsApp Image 2022-10-05 at 8.14.02 PM (4)

Tennisprogramma op maat

Ons tennisprogramma passen we helemaal aan op jullie behoefte. Twit gaat uit van een basisprogramma met 2 uur tennistraining per dag. De trainingsfrequentie en trainingsduur kunnen jullie echter naar wens aanpassen. Met de begeleiding en coaching van onze tennistrainer (-s) zullen jullie met een voldaan gevoel de tennisbaan afstappen.

d9bb7c95-7e98-4133-9031-289544078e26

Goed hotel met perfecte ligging

Tijdens het tennisweekend voor teams in Leiden zorgt Twit ervoor dat jullie team optimaal kan genieten van het bruisende stadscentrum van Leiden. Een hotel in het centrum is een prettige voorwaarde voor een paar zorgeloze avondjes. Uitgebreid natafelen behoort tot de mogelijkheden en het is zo fijn wanneer (een deel van) het team ook nog de mogelijkheid heeft om een afzakkertje te nemen.

WhatsApp Image 2022-10-05 at 8.11.38 PM

Sfeervolle omgeving

Uiteraard laten we je graag al het moois van Leiden zien. Aangezien iedere groep andere behoeftes heeft, hebben we een lijst met allerlei activiteiten die je bij ons kan boeken. Missen jullie iets, en willen jullie dat toch geregeld hebben? Geen probleem, laat het ons weten via het contactformulier.

Activiteiten in Leiden te boeken bij Twit

Waarom een tennisweekend bij Twit?

Twit’s tennisweekenden zijn allemaal uit eigen ervaring ontstaan. Wanneer wij een locatie aanprijzen, dan kennen we niet alleen de omgeving door en door, maar dan voldoet de locatie aan de zogenaamde Twit voorwaarden. Twit staat – naast een professioneel en intensief tennisprogramma – voor service en tal van leuke lokale ingrediënten. Wij zijn pas tevreden wanneer iedere deelnemer op enig moment, maar liefst veelvuldig positief verrast wordt!