Schrijf je in voor een van onze tennisreizen naar Mallorca. Heb je vragen of wil je met een grote groep reizen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Onze Tennisreizen – 2022

Mallorca – Voorjaar – 5 dagen

Wanneer: 30-03-2022 t/m 03-04-22
Kosten inclusief vlucht: €675,-
Ontmoet tijdens deze tennisreis nieuwe mensen, geniet van heerlijke temperaturen en maak gebruik van verse Spaanse gravelbanen die Antonia weer strak heeft getrokken na het winterseizoen.

Mallorca – Najaar – 5 dagen

Wanneer: 21-09-22 t/m 25-09-22
Kosten inclusief vlucht: €675,-
Neem een verkoelende duik in zee na een training in de warme zon. Drink een cocktail op de eindeloze boulevard of ga op pad met je huurauto en ontdek het mooie Mallorca.

Mallorca – Najaar – 5 dagen

Wanneer: 28-09-22 t/m 02-10-22
Kosten inclusief vlucht: €675,-
Tennissen, ontspannen en plezier staan centraal. Trek je eigen plan of ga op pad met de groep. Wij geven je graag tips voor lekkere restaurants, leuke spots en uiteraard de gezelligste cafés.

Mallorca – Najaar – 8 dagen

Wanneer: 25-09-22 t/m 02-10-22
Kosten inclusief vlucht: €885,-

Iets langer genieten van het zonnige Mallorca? Ga dan mee op onze 8 daagse tennistrip.

Onze Tennisreizen – 2023

Mallorca – Voorjaar

Wanneer: Mei  (precieze datum volgt)
Kosten inclusief vlucht: 
€675,-
Ontmoet tijdens deze tennisreis nieuwe mensen, geniet van heerlijke temperaturen en maak gebruik van verse Spaanse gravelbanen die Antonia weer strak heeft getrokken na het winterseizoen.

Uiteraard willen wij zeggen dat het altijd een goede tijd is om een tennisreis te maken, maar toch zitten er wel wat voor en nadelen aan bepaalde periodes. Misschien heel voor de hand liggend, maar zeker niet minder belangrijk: de temperatuur. Veel mensen zijn gewend om te reizen in het hoogseizoen, de schoolvakantie. Voor onze tennisreizen is deze periode meestal geen goede optie. Vanwege de oplopende temperaturen in de zomer op bestemmingen zoals Mallorca, Ibiza, Sardinië en Portugal is een tennisreis niet ideaal. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat je beperkter op de baan kan staan. Vooral de middag uren tussen 12 en 3 zijn te warm, maar vaak is het voor en na de middag ook al aan de warme kant. Daarnaast zullen de prijzen in het hoogseizoen uiteraard ook hoger zijn. Onze voorkeur gaat uit naar reizen in het voor- of najaar. Zowel maart, april en mei, als september en oktober zijn goede maanden om een tennisreis te maken. Of je nu alleen reist, als stel of met je competitieteam: onze tennisreizen zijn de ideale voorbereiding op jouw tennisseizoen, maar zou zomaar het hoogtepunt kunnen zijn!

De unieke combinatie van faciliteiten die wij belangrijk vinden voor de ultieme tennisreis hebben we in Cala Ratjada gevonden. Het hotel ligt direct aan het strand, zorgt voor een prachtig uitzicht en geeft je de mogelijkheid na een lekkere tennistraining een snelle duik in zee te nemen. Een tennisreis moet naast een sportieve uitdaging ook gezellig en ontspannend zijn. Dat kan tijdens onze tennisreis op allerlei manieren. Baantjes trekken in het lekkere zwembad, wandelen over de prachtige boulevard.

Kortom, de sfeervolle Spaanse tennisvereniging en het lekkere klimaat zorgen voor dé ultieme condities voor een geslaagde tennisreis.