Tennisreizen

Twit organiseert tennisreizen naar zonnige bestemmingen

Spanje of Griekenland

Twit's tennisreizen in 2024/2025

Met Twit Tennis Vakanties ben je verzekerd van een optimale service. Wij regelen alles tot in de puntjes, dus je bent volledig ontzorgd. Daarnaast is het voor velen fijn om te weten dat er bij Twit ècht geen verborgen kosten verschijnen; de prijzen die wij formuleren zijn inclusief belastingen, koffers, tennisprogramma, etc. De enige kosten die wij extra berekenen zijn voor de wettelijk verplichte garantstelling (€10,- p.p), waardoor iedereen met een gerust hart een tennisvakantie bij Twit kan boeken. Hieronder vind je ons aanbod van tennisreizen naar MallorcaKreta en Denia. Heb je vragen of wil je met een grote groep reizen? Neem dan contact met ons op. We zijn (bijna) altijd direct te bereiken en denken heel graag met je mee!

Groepsreizen

Tennisreizen op maat

Lijkt het je leuk om een vakantie vol tennis te beleven, maar reis je liever niet met een grote groep? Dat kan. Wij organiseren ook tennisreizen op maat. Zo kan je zelf kiezen met wie en wanneer je op reis wilt. Wij regelen de accommodatie en het tennisprogramma voor je!

Liever een tennisweekend in Nederland?

Tennisreizen Mallorca

Voor- of najaars tennisreis naar Mallorca

Op dit moment bieden we naar Mallorca zowel in het voorjaar als in het najaar een leuke tennisreis aan. We hebben er bewust voor gekozen om de tennisvakantie niet hartje zomer te plannen, maar juist in de maanden waarin de temperatuur ook rond het middaguur erg aangenaam is. April +- 20 graden, September +- 25 graden. De kans op wat regen is bij deze tennisvakantie in het voorjaar iets groter dan in het najaar. Maar de kans op zeer aangenaam weer is zowel in april als in september nog steeds enorm groot, zo blijkt ook uit onze eigen ervaringen. Naast tennis zijn er nog tal van activiteiten mogelijk, dus mocht de zon zich verstoppen, dan zijn er leuke alternatieven voor handen. De keuze voor een tennisreis naar Mallorca zal dus een leuke combinatie tussen sport, activiteiten, genot en ontspanning opleveren.

Waarom Mallorca?

De unieke combinatie van faciliteiten, die wij belangrijk vinden voor de ultieme tennisreis, hebben we in Cala Ratjada gevonden. Het hotel ligt namelijk direct aan het strand, zorgt voor een prachtig uitzicht en geeft je de mogelijkheid na een lekkere tennistraining een snelle duik in zee te nemen. Onze tennisreis naar Mallorca biedt naast de nodige sportieve uitdaging ook voldoende ontspanning en gezelligheid. Qua sport en actie kun je baantjes trekken in het zwembad of zwemmen in de zee, maar je kunt ook wandelen over de prachtige kilometerslange boulevard, of een heerlijke sangria drinken in ons favoriete strandtentje pal naast het hotel. Kortom; de sfeervolle Spaanse tennisvereniging en het lekkere klimaat zorgen voor dé ultieme condities voor een geslaagde tennisreis.

Tennisreizen Kreta

Tennisreis in mei naar Kreta

Onze tennisreis naar Kreta plannen we momenteel in de maanden mei en oktober. Dit zijn de beste maanden qua temperatuur en zonuren. In mei is het op Kreta gemiddeld 21 graden en zijn er gemiddeld 2 regen dagen. Tijdens onze Kreta tennisreizen is de temperatuur dus ideaal om in te tennissen, maar ook de temperatuur van de zee is gemiddeld 22 graden. Perfecte weersomstandigheden dus voor deze tennisreis. Mocht het tijdens onze tennisreis op Kreta toch tegenzitten qua weersomstandigheden, dan hebben we op dit prachtige tennisresort zelfs nog de mogelijkheid om gebruik te maken van semi-indoor tennisbanen. Dit zijn tennisbanen die een overkapping hebben, maar aan de zijkant open zijn. Ook op de tennisacademy van Nadal hebben we deze tennisbanen gespot! Een aantal tennis- (en padel-)banen bieden prachtig zicht over de kust. 

Waarom Kreta?

In het voorjaar is er voor een tennisreis bijna geen betere bestemming te vinden dan Kreta. Natuurlijk kijken we altijd kritisch naar een ‘all inclusive –  formule’, maar dit resort is echt super smaakvol en wij krijgen hier absoluut geen gevoel van ‘massa’. Eerder het tegenovergestelde! Op het tennisresort kun je ook zeker je rust vinden en lekker ontspannen, want er zijn meerdere zwembaden en er is ook een prachtig privé-strand.  We weten dat het extra fijn is om te kunnen ontspannen na een pittige tennis-sessie, en juist daarom hebben we dit heerlijke hotel in Kreta uitgekozen. Kortom; dit hotel is perfect voor een tennisreis, aangezien de faciliteiten fantastisch zijn. Zowel op als naast de tennisbaan ben je van alle luxe voorzien. 

Waarom een tennisreis met Twit Tennis Vakanties?

Heb je zin om een fantastische tennisreis te maken met een enthousiaste groep tennisliefhebbers? En vind jij een persoonlijke touch en betrokkenheid van meerwaarde? Overweeg dan een tennisreis bij Twit Tennis Vakanties! 

Twit Tennis Vakanties staat voor persoonlijke aandacht, maatwerk, locale expertise en een intieme sfeer. Wij ontzorgen en zetten een extra stappen waar we kunnen! We doen we alles aan om onze tennisreizen in goede banen te leiden en denken (bijna) dagelijks na over mogelijke verbeteringen.

Aangezien het tennisprogramma één van de belangrijkere onderdelen vormt tijdens onze tennisreizen, en tegelijkertijd ook één van de moeilijkere onderdelen om van te voren perfect neer te zetten, is communicatie des te belangrijker. We nemen zeker de moeite om gedurende de reis de groepjes aan te passen waar dat nodig is, en om alle wensen van de deelnemers mee te nemen waar dat mogelijk is. Dit resulteert bijna iedere tennisreis in tevreden deelnemers, die elke dag met een voldaan gevoel de tennisbaan afstappen.

Uiteraard bestaat de tennisreis uit veel meer dan het tennisprogramma. Wij komen dan ook met leuke initiatieven waarbij iedereen zelf beslist om wel of niet deel te nemen. Daarnaast kunnen degenen die nog extra privélessen willen boeken ook bij ons terecht. In de (na)middag is er altijd wel ruimte om nog extra trainingen in te plannen. 

Volg ons op social media!