Tennisreizen

Sportieve en gezellige tennisreizen naar Mallorca

mallorca & kreta

Onze tennisreizen

Schrijf je in voor een van onze tennisreizen naar Mallorca. Heb je vragen of wil je met een grote groep reizen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Mallorca

Kreta

Tennisreizen Mallorca

Op dit moment bieden we naar Mallorca zowel in het voorjaar als in het najaar een leuke tennisreis aan. We hebben er bewust voor gekozen om de tennisvakantie niet hartje zomer te plannen, maar juist in de maanden waarin de temperatuur ook rond het middaguur erg aangenaam is. Een nadeel is wel dat de kans op regen iets groter is in deze maanden. We hebben inmiddels een tennisreis achter de rug waarin het erg tegen zat qua weersomstandigheden. We willen dit scenario natuurlijk graag ontlopen, en de kans dat het weer juist aangenaam is tijdens ons verblijf, is nog steeds vele malen groter. Maar mocht het toch regenachtig zijn, dan willen we jullie graag wat leuke alternatieven kunnen aanreiken. Of je nu alleen reist, als stel of met je competitieteam: onze tennisreizen zijn voor iedereen toegankelijk! Met oog voor ons gehele reisgezelschap, zullen we er alles aan doen om naar ieders wensen te luisteren. Wij willen het vertrouwen, dat jullie ons geven door voor Twit Tennis Vakanties te kiezen, dubbel en dwars te belonen! En dat doen we door op alle punten extra te scoren, die nèt het verschil kunnen maken! En dat komt bovenop de door Twit Tennis Vakanties ontwikkelde locaties en plaatselijke contacten. Want ook de lokale ‘ingrediënten’ kenmerken onze tennisreizen. Sommige deelnemers zien de tennisreis als voorbereiding op hun tennisseizoen, maar wij streven ernaar dat de tennisreis het hoogtepunt van het tennisseizoen zal zijn!
De unieke combinatie van faciliteiten die wij belangrijk vinden voor de ultieme tennisreis hebben we in Cala Ratjada gevonden. Het hotel ligt direct aan het strand, zorgt voor een prachtig uitzicht en geeft je de mogelijkheid na een lekkere tennistraining een snelle duik in zee te nemen. Een tennisreis moet naast een sportieve uitdaging ook gezellig en ontspannend zijn. Dat kan tijdens onze tennisreis op allerlei manieren. Baantjes trekken in het lekkere zwembad, wandelen over de prachtige boulevard. Kortom, de sfeervolle Spaanse tennisvereniging en het lekkere klimaat zorgen voor dé ultieme condities voor een geslaagde tennisreis.