Activiteiten Mallorca

Sportieve en gezellige tennisreizen naar Mallorca

mallorca – cala ratjada

Activiteiten rondom Cala Ratjada

Na meerdere reizen naar Cala Ratjada te hebben georganiseerd, hebben we ondertussen veel leuke spots weten te ontdekken. Dit delen we hieronder graag met jullie om ervoor te zorgen dat je alles uit je Mallorca Tennisreis kan halen! 

Bugs Buggy Tour

Durf je een klein beetje stof te bijten en ben je niet bang voor een off-road route? Dan is een  Buggy tour van Bugs Bunny leuk om in te plannen.  Je krijgt echt waar voor je geld, mede door de  prachtige indrukken en uitzichten. Vergeet niet je bril en wellicht een sjaal die je over je neus kunt trekken voor als het stoffig wordt! De gids is op een geweldige manier betrokken. Hij laat vele mooie plekjes van het eiland zien en vertelt er over. Wij kunnen de stoere tour zeker aanbevelen: een hele toffe extra activiteit binnen onze tennisvakantie op Mallorca.
Bugs Buggy / Mallorca Adventure S.L. / Calle Esperanca 15 / 07590 Cala Ratjada | Mallorca / +34 619 480 784 / info@bugs-buggy.eu

Padel bij Tenisclub Aguait

De andere tennisclub op loopafstand van ons hotel is Club Tenis Aguait. Naast de mooi gelegen tennisbanen zijn er ook vier padelbanen en dat is voor menig deelnemer aan onze tennisreizen op Mallorca een heerlijke nevenactiviteit geweest. Club Aguait heeft een prima service, want er zijn goede padelrackets op voorraad die je kunt huren voor €2,- per stuk. De baan kost €16,- per uur. Mocht je trek hebben aan het eind van de middag: Club Tenis Aguait heeft een serieus restaurant met als specialiteit de Paella. Voor zowel padel en paella kun je bij ons aankloppen: wij staan in direct contact met deze leuke club!

Port de Pollença Mallorca

Pollença in het noorden van het eiland is een oude stad met aantrekkelijke smalle straatjes en een indrukwekkend hoofdplein, vol met cafés, restaurants en bars. Het ligt op slechts een paar kilometer van Port de Pollença, de havenplaats in het noorden van Mallorca die Agatha Christie inspireerde om een roman te schrijven en dat al tientallen jaren vakantiegangers aantrekt. Ontdek waarom deze bestemming – ondersteund door bergen – meer biedt dan alleen zon, zand en zee. 

Cap de Fermentor

Tennispark Son Besso eigenaresse Antonia heeft deze plek betiteld als mooiste stukje Mallorca. En ook de deelnemers van onze tennisreizen op Mallorca die deze plek bezocht hebben, zijn unaniem erg positief over Cap de Fermentor. Het uitzicht schijnt geweldig te zijn, vooral onderweg naar de vuurtoren. 

Rafaël Nadal Academy

Wanneer je op tennisvakantie naar Mallorca gaat, dan mag een bezoekje aan de academy eigenlijk niet ontbreken. De thuisbasis van de grootste graveltennisser allertijden is gevestigd in Manacor, op een klein half uurtje van ons verblijf. Je kunt meer doen dan alleen tennisbanen bekijken, want je kunt je vaardigheden op de proef te stellen in het Rafa Nadal Museum. Daar ben je hoofdrolspeler van een sportavontuur. De innovatieve en technologische omgeving staat garant voor wat entertainment. Tennis, roeien, formule 1, mountainbiken en virtual reality platforms.    Wij denken aan een half dagje plezier!

Dagje Palma

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en telt 400.000 inwoners. Palma staat bekend om zijn imposante kathedraal, de leuke winkelstraten, sfeervolle pleinen en de grote jachthaven. De stad kent vele mooie bezienswaardigheden, musea en indrukwekkende kunstgaleries. Wanneer je een auto huurt, kun je makkelijk een dagje Palma de Mallorca plannen. Lekker blijven eten en ’s avonds laat weer terugrijden. Cala Ratjada ligt op een uurtje rijden van Palma. 

Huur een scooter

Ook de nabije omgeving is leuk om per scooter te ontdekken. Behalve een mooi natuurgebied, zijn er leuke strandjes te ontdekken, en een aantal mooie oude Mallorcaanse dorpjes. Wij hebben een aantal adresjes waar je goed geholpen wordt met het huren van een scooter. Maar ook de receptie van ons hotel helpt je graag. Maak je tennisreis op Mallorca compleet met een scootertrip!