Ons Team

Uiteraard verzorgen wij alle trainingen en vakanties met een fijn team!

Het team van Twit

Het Team van Twit Tennis Vakanties bestaat uit Walter de Roode, inmiddels een zeer ervaren tennistrainer, en Whitley Gertenaar, tennispassionist en werkzaam geweest in de reiswereld en online marketing. Wij zijn gestart om alle deelnemers aan onze tennisreizen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Steeds iets beter, gezelliger en nòg moeilijker te overtreffen. Naast een overtuigend tennisprogramma staan wij voor kleinschaligheid in de vorm van een zeer persoonlijke touch; zorgen wij voor het ontstaan van vriendschappen; en voelt iedereen een fijne sfeer. Ook willen wij ons onderscheiden door tal van lokale ingrediënten toe te voegen aan onze tennisreizen!

Ons kernteam

Uiteraard doen we dit alles niet alleen! We hebben een onwijs fijn team waar we onze trainingen, tennisreizen, tennisweekenden en clinics mee organiseren!

Whitley Gertenaar

Whitley zorgt samen met Walter voor het organiseren en plannen van de tennistrainingen. Heb je vragen of leuke ideeën? Neem dan vooral contact met Whitley op. Ze gaat graag (en snel) voor je aan de slag!

Walter de Roode

Walter is een van de oprichters van Twit Tennis Vakanties. Na jarenlange ervaring als tennistrainer, organiseert hij nu samen met Whitley tennisreizen naar onder andere Mallorca en Kreta.

WhatsApp Image 2024-04-22 at 16.42.04

Stephanie van Apeldoorn

Hallo allemaal, mijn naam is Stéphanie. Eén van de enthousiaste tennisleraren bij Twit! Op 10 jarige leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij T.V. Strokel in Harderwijk. Ik trainde regelmatig, speelde toernooien en competitie. Tot mijn 15e jaar, heb ik dit volop gedaan. Jammer genoeg, is het tennissen door het volgen van opleidingen en later door werk op een lager pitje komen te staan. Tot dat de zomer van 2023 aanbrak. Toen kreeg ik de “Tenniskoorts” weer te pakken. Het trainen en spelen van toernooien heb ik weer opgepakt. Omdat ik het leuk vind om te tennissen en om mensen te helpen om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van tennis, ben ik in september 2023 gestart met de opleiding tennisleraar/lerares bij de KNLTB. Inmiddels kan ik met trots zeggen: “Ik ben tennislerares!” Tot ziens op de tennisbaan!

cropped-IMG_2623.jpg

Wimpe Thomas

Het mag best uniek te noemen zijn, om in ons team een trainer te kunnen presenteren, die jaren eredivisie, internationale ervaring, gewonnen A-toernooien en een nationale top 10 positie als wapenfeiten heeft. Wimpe traint nog altijd zelf regelmatig en is hij eigenlijk altijd in topconditie. Wees wel voorbereid op zijn soms ongezouten feedback. Maar zie het vooral zo: hoe harder de feedback; hoe meer potentie hij ziet 🙂 De speerpunten van Wimpe zijn 'het vinden van souplesse' en lengte of diepte in de slagen. Daarnaast vindt hij het belangrijk om 'positief tennis' te spelen; met zoveel mogelijk raakpunten vóór het lichaam. Daardoor gaat de gewichtsoverdacht vanzelf, met drukvolle(re) slagen tot gevolg. Wimpe's passie voor tennis blijkt onder meer uit het feit dat hij zich vaak beschikbaar stelt als sparringpartner voor de topjeugd van Nederland. Hij vindt het fijn om zijn kennis en kunde met hen te delen en zal dat tijdens de tennistrainingen ook zeker met jullie doen!

WhatsApp Image 2022-10-05 at 8.14.03 PM

Antonia

Antonia was in haar jeugd tenniskampioen van Mallorca. Samen met Toni Nadal, de oom van Rafael Nadal, stond zij veelvuldig op het podium. Na haar eigen tenniscarrière is zij tennistraining gaan geven. Een leven lang tenniservaring dus. Samen met haar dochter Isabel, runt Antonia een tennispark in het noord-oosten van Mallorca. Als Antonia geen tennistraining verzorgt, dan is zij aan het werk om de tennisbanen in goede conditie te brengen; het zijn haar adoptiekinderen! Haar tips en positieve manier van coachen springen in het oog: Zij zorgt voor een vloeiende en natuurlijke techniek. De prachtige metaforen die zij gebruikt zorgen er tevens voor dat het geoefende beklijfd.
Wij zijn trots op Antonia als onderdeel van het Twit Trainers-team!

dji_fly_20240415_114010_84_1713174258956_pano_optimized

David Cicilia

David is onze nieuwe ervaren Twit Trainer. Zijn introductie volgt zeer snel 🙂