Reviews

Sportieve en gezellige tennisreizen naar Mallorca
Benieuwd wat andere tennisliefhebbers van ons vonden? Lees dan snel onze reviews hieronder.
Adrie Wezenberg
Adrie Wezenberg
03/10/2022
Net terug van een 8 daagse tennisvakantie op Mallorca, in 1 woord fantastisch !!! Goed hotel/locatie en leuke plaats + een zeer leuke groep. Tennislessen gevarieerd en goede tips. Pluspunt is zeker het persoonlijke contact buiten het tennis om met Walter, Whitley en Bojan. Ik ga zeker terug komen.
Nicole Jonkers
Nicole Jonkers
03/10/2022
Fijne tenislessen, tips/adviezen meegekregen De organisatie staat open bij weersomstandigheden andere opties te regelen. Hotel was prima tot goed. Vd 8 daagse vakantie hebben we 7dgn getennist.
Aad Schuit
Aad Schuit
02/10/2022
Deze 15e tennisreis van ons was weer een onvergetelijk avontuur dankzij de bezielende leiding en enthousiasme van Walther,Whitney en Bojan. Wat mij betreft staan ze in de top 3 van onze tennisreizen
Victor Hoek
Victor Hoek
03/05/2022
Ik heb afgelopen winter met veel plezier bij Walter gelest en hoop dat in het komende winterseizoen weer op te pakken. De lessen zijn heel gevarieerd qua oefenstof en drills. En er zit altijd een idee achter. Bv hoe je rallies opbouwt, hoe je verdedigt of aanvalt, de opstelling tijdens dubbels etc. Heel leerzaam en leuk. Ik had les in een groep van drie, Walter speelde daarom vaak mee waardoor de training nog leuker en intensiever werd. Inmiddels heb ik ook een tennisreis naar Mallorca meegemaakt. Ontzettend leuk en met een gezellige groep varierend van beginners tot sterke competitiespelers.
ilse lipka
ilse lipka
14/04/2022
Gezellige en leerzame tennisvakantie gehad op Mallorca. Het hotel ligt mooi aan het strand met veel leuke en lekkere restaurants in de buurt. Ondanks soms slechte weersomstandigheden wordt er hard gewerkt om training toch mogelijk te maken op een ander moment. Des te meer plezier op de baan als de zon weer schijnt. Leuke en enthousiaste trainers die goed kijken naar je speelsterkte zodat je op je eigen niveau kan trainen. Je krijgt goede en duidelijke tips en drills die fijn zijn om thuis weer mee verder te gaan.
corry van Delzen
corry van Delzen
13/04/2022
Van 30 maart tot 3 april in Mallorca geweest, Een reis vol met verrassingen, regen, storm, geannuleerde vlucht. Alle zeilen moesten worden bijgezet om aan onze tennisuren te komen. Hotel was prima, aan het strand. Dicht bij het gezellige centrum. Heerlijk gegeten en geborreld in ons favo restaurant Wikiki. Door de posiviteit van Walter en Wimbe en van de groep hebben we er toch een feestje van kunnen maken.
Linda van Rossum
Linda van Rossum
11/04/2022
Jammer genoeg door het annuleren van de vlucht kon ik niet meegaan. Ondanks dat erg blij dat Walter en Whitley erg snel mijn reissom hebben teruggestort . Top service!!!
M N
M N
24/02/2022
Prima ervaring met de tennislessen van Walter. Hij geeft op een leuke manier erg leerzame lessen!
Arnold Mulder
Arnold Mulder
23/02/2022
Als beginnende tennisser hier begonnen met training. Goeie trainer en leuke lessen die je snel op weg helpen. Aanrader!