Twit Tennis Trainingen

Tennis Training

Tennis lesSen in Leiden, Warmond, Oegstgeest en Sassenheim

Om te beginnen met tennisles bij Twit Tennis heb je niets nodig behalve je racket! En als je geen racket hebt, kun je er eentje lenen van ons en eventueel overnemen voor een schappelijk prijsje. Wij zijn onafhankelijk en zorgen zelf voor prettige tennislocaties, zie verderop deze pagina.

Bekijk de voorwaarden van Twit’s tennislessen. Je kunt altijd eerst een losse les boeken, voordat je een lidmaatschap aanschaft. Een losse training kost €55,- en duurt 50 minuten.

Ben je enthousiast om te leren tennissen, of wil je gewoon lekker wekelijks trainen en je skills verbeteren? Vraag dan je tennistegoed aan en start zo snel mogelijk met een intensieve tennisles!

Twit Tennis verzorgt tennislessen voor alle niveaus en leeftijden.

Als je beginnend tennisser bent, raden we aan te starten met ons voordelige pakket van 5 privélessen. Dan gaan we direct aan de slag en zorgen we voor een goede basistechniek. Daarna kunnen we een plan maken en eventueel groepslessen en privélessen combineren.

Of je nu puur recreatief tennist of veel wedstrijden speelt en hogerop wilt komen; voor ieder niveau bieden wij (uitdagende) tennislessen aan. We bepalen vooraf wat jouw doelen zijn en gaan hier samen mee aan de slag. Wil je met een
bekende inschrijven voor tennisles, privéles volgen of instromen bij een ander groepje? Geef jouw voorkeuren aan en we gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Bij onze tennislessen voor groepen ligt het tempo hoog en worden er veel spelsituaties getraind. We gaan op zoek naar een juiste match tussen de deelnemers. We trainen met kleine groepen van 3, 4 of 5 deelnemers. De opbouw van onze groepslessen is herkenbaar: een (aantal technische) drill(s), een wedstrijdsituatie / oefenvorm en een puntenspel. De technische, tactische en mentale skills krijgen vrijwel iedere training aandacht. Maar we zorgen er vooral voor dat iedereen met een voldaan gevoel de baan afstapt en conditioneel geprikkeld is!
Tennisvakantie

we give you the best of us

Twit Tennis Training

We geven les op de volgende locaties:

Omgeving

Nieuwsbrief

Lees hier ons privacy beleid