Tennisles op maat – omgeving Leiden

Bij Twit Tennis kun je op ieder moment beginnen

Twit organiseert naast  tennisreizen ook tennislessen. We zijn met een klein enthousiast team actief in de regio Leiden. Waar kun je tennisles volgen bij Twit Tennis?

  • Tv Sikkens / Akzo Nobel in Sassemheim
  • Dekker Warmond
  • Tennishal de Klinkenberg in Sassenheim
  • Sportcomplex Heineken in Zoeterwoude-Rijndijk
  • FC Oegstgeest Tennis
  • Villa Vroenhof in Warmond


Starten met tennisles bij Twit Tennis? Vul dan snel het contactformulier in onderaan deze pagina.


Bekijk de voorwaarden van Twit’s tennislessen. Je kunt altijd eerst een losse les boeken, voordat je een lidmaatschap aanschaft.

Om te beginnen met tennisles bij Twit Tennis heb je niets nodig behalve je racket! Wij zijn onafhankelijk en zorgen zelf voor prettige tennislocaties. 

Ben je enthousiast om te leren tennissen, of wil je gewoon lekker trainen in een fijne groep? Vraag dan je tennistegoed aan en start zo snel mogelijk met een intensieve tennisles!

Privé Tennisles

Twit Tennis verzorgt tennislessen voor alle niveaus en leeftijden.

Als je beginnend tennisser bent, raden we aan om eerst een aantal privélessen te nemen. Zo kunnen we zorgen voor een goede basistechniek. Daarna kunnen we een plan maken en eventueel groepslessen en privélessen combineren. 

Of je nu puur recreatief tennist of veel wedstrijden speelt en hoger op wilt komen; voor ieder niveau bieden wij passende tennislessen aan. We bepalen vooraf wat jouw doelen zijn en gaan hier samen mee aan de slag. Wil je met een bekende inschrijven voor tennisles, privéles volgen of instromen bij een ander groepje? Geef jouw voorkeuren aan en we gaan samen op zoek naar een passende oplossing.  

Tennisvakantie

Groepstennislessen

Bij onze tennislessen voor groepen ligt het tempo hoog en worden er veel spelsituaties getraind. We gaan op zoek naar een juiste match tussen de deelnemers. We trainen met kleine groepen van 3, 4 of 5 deelnemers. De opbouw van onze groepslessen is herkenbaar: een (aantal technische) drill(s), een wedstrijdsituatie / oefenvorm en een puntenspel. De technische, tactische en mentale skills krijgen vrijwel iedere training aandacht. Maar we zorgen er vooral voor dat iedereen met een voldaan gevoel de baan afstapt en conditioneel geprikkeld is!


Neem contact met ons op!