Tennisweekend Kaageiland

Kies een periode

Kies jullie (tennis)programma

Aantal personen (vanaf 4)

Wij regelen de rest

Tennisweekend Kaageiland voor teams

Wil je een spetterend tennisweekend met je competitieteam, vriendengroep of andere groep beleven en naast een uitdagend tennisprogramma kunnen genieten van een prachtig natuurgebied met de mogelijkheid om allerlei leuke (sport)activiteiten te plannen? Dan is Twit’s tennisweekend op Kaageiland een geweldige optie. Naast tennissen kunnen jullie wandelen, fietsen, varen, suppen, zwemmen en ga zo maar door! En om het compleet te maken: de prachtige sleutelstad Leiden ligt ook heel dichtbij en biedt jullie ongelooflijk veel gezelligheid en bezienswaardigheden. Denk aan een mooi oud stadscentrum en eindeloos veel restaurantjes, barretjes en kroegen. Voor ieder wat wils; want er zijn in Leiden ook nostalgische bioscopen, theaters en allerlei indrukwekkende musea te vinden. Mocht er nog tijd over zijn, dan is het ook nog mogelijk om uitstapjes naar Den Haag, De Keukenhof (Bollenstreek) of naar het strand (Noordwijk of Katwijk) te plannen. Vraag gerust een offerte aan om te weten hoe een door Twit georganiseerd ‘Tennisweekend op Kaageiland voor teams’ eruit zou kunnen zien. Er zijn behoorlijk wat mogelijkheden en deze zijn allemaal naar wens in te vullen!

Wat kan ik verwachten tijdens het tennisweekend op Kaageiland?

Sfeervolle B&B op het eiland

Deze tennistrip staat in het teken van tennis en gezelligheid. Er zijn meerdere mogelijkheden, maar onze aanrader voor jullie verblijf is gevallen op een prachtig gelegen B&B. Mochten er specifieke wensen of verzoeken zijn ten aanzien van het verblijf, dan kan Twit dit bijna altijd regelen, organiseren of aanpassen.

Tennisprogramma op maat

Tijdens het tennisweekend van Twit wordt er dagelijks een twee uur durende tennistraining georganiseerd. Voor verreweg de meeste deelnemers blijkt dit (meer dan) genoeg te zijn, maar natuurlijk kunnen wij de trainingsduur naar wens aanpassen. Sommige tennisteams vinden het leuk om daarnaast ook nog wedstrijdjes te spelen (in sommige gevallen is er zelfs een uitwisseling mogelijk).

Activiteiten

Kaageiland (en het gebied rondom de Kaag) is toch voor veel mensen nog onontdekt. Er liggen prachtige (watersport-) dorpjes in de buurt zoals Warmond. Wij kennen het gebied goed, en aangezien de behoeftes per team kunnen verschillen, heeft Twit een ruime lijst met leuke activiteiten samengesteld, waaruit gekozen kan worden. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie teamweekend tot in de puntjes verzorgd is!

Beleef de Kaag met Twit

Boek jullie zelfstandige teamweekend op Kaageiland via Twit Tennis Vakanties.

Alex Heezen
Alex Heezen
03/04/2024
Ik zocht een last minute tennis vakantie en Walter van Trip tennis heeft het helemaal voor me geregeld. Het was helemaal top. Leuke tennisclub in Denia, Spanje. Leuke en goeie trainers. Eerste keer dat ik op tennisvakantie was en dat ga ik zeker vaker doen. Vanwege het last minute aspect was ik in mijn uppie, maar ze organiseren ook groepsreizen. Aanrader!
Anja Overgaag
Anja Overgaag
27/03/2024
De kinderen vinden de les van Walter helemaal geweldig!
Salma de Graaff
Salma de Graaff
27/03/2024
I have been having tennis lessons with Walter for about 3 years now and my game has significantly improved. I’ve been lucky enough to have a few trainers over the years when I travel or Walter is away, but my experience of Walter is that he consistently gets the best out of me! A definite recommend for me
Kees Voeten
Kees Voeten
21/03/2024
Fijne tennislessen met een positieve sfeer & creatieve flexibele 'op maat' invulling.
Manu Kluin
Manu Kluin
03/03/2024
Wij hebben een teamtrip naar Denia gedaan. Wij hebben enorm genoten van deze tennistrip! Ontzettend bedankt voor de organisatie en begeleiding team Twit: we gaan volgend jaar weer!!
IMG_6108

Tennisprogramma op maat

Ons tennisprogramma passen we helemaal aan op jullie behoefte. Twit gaat uit van een basisprogramma met 2 uur tennistraining per dag. De trainingsfrequentie en trainingsduur kunnen jullie echter naar wens aanpassen. Met de begeleiding en coaching van onze tennistrainer (-s) zullen jullie met een voldaan gevoel de tennisbaan afstappen.

IMG_9466

Geweldige B&B met perfecte ligging

Tijdens het tennisweekend voor teams op Kaageiland zorgt Twit ervoor dat jullie team een heerlijke combinatie ervaart van actief bezig zijn, ontspannen en genieten. Een prachtig gelegen B&B is een prettige voorwaarde voor een zorgeloos weekend.

Scherm­afbeelding 2024-01-21 om 19.02.37

Perfecte ligging

Het gebied rond de Kaag is fantastisch voor iedere natuurliefhebber en (water)sportfanaat. Zowel in de zomer als in de winter zijn er tal van activiteiten en uitstapjes te kiezen, die weekend tot een onvergetelijke ervaring zullen maken.

Activiteiten Kaageiland en omgeving

Waarom een tennisweekend bij Twit?

Twit’s tennisweekenden zijn allemaal uit eigen ervaring ontstaan. Wanneer wij een locatie aanprijzen, dan kennen we niet alleen de omgeving door en door, maar dan voldoet de locatie aan de zogenaamde Twit voorwaarden. Twit staat – naast een professioneel en intensief tennisprogramma – voor service en tal van leuke lokale ingrediënten. Wij zijn pas tevreden wanneer iedere deelnemer op enig moment, maar liefst veelvuldig positief verrast wordt!