Twit Tennis Trainingen

Tennis Training

Tennis lessen in Leiden, Warmond, Oegstgeest en Sassenheim

Je kunt op ieder moment starten met tennisles bij Twit Tennis. Twit Tennis is helemaal onafhankelijk en we verzorgen tennislessen op meerdere prettige tennislocaties, zie verderop deze pagina.

Bekijk de voorwaarden en tarieven van Twit’s tennislessen. Je kunt altijd eerst een losse (proef)tennisles boeken; een privé-tennisles kost in totaal €67,50 (inclusief baanhuur). Ben je enthousiast om te leren tennissen, wil je wekelijks trainen, of juist op variabele tijden? Alles is mogelijk bij Twit Tennis!

Vul het onderstaande contactformulier in, of stuur een email naar ons met alle vragen en wensen (bellen mag ook: 0624443655), en hopelijk kun je snel beginnen met onze tennistrainingen.

Twit Tennis verzorgt tennislessen voor alle niveaus en leeftijden.

Als je beginnend tennisser bent, raden we aan te starten met ons voordelige pakket van 5 privélessen. Dan gaan we direct aan de slag en zorgen we voor een goede basistechniek. Daarna kunnen we een plan maken en eventueel groepslessen en privélessen combineren.

Of je nu puur recreatief tennist of veel wedstrijden speelt en hogerop wilt komen; voor ieder niveau bieden wij (uitdagende) tennislessen aan. We bepalen vooraf wat jouw doelen zijn en gaan hier samen mee aan de slag. 

Bij onze tennislessen voor groepen ligt het tempo hoog en worden er veel spelsituaties getraind. We gaan op zoek naar een juiste match tussen de deelnemers. We trainen met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers op een baan. De opbouw van onze groepslessen is herkenbaar: een (aantal technische) drill(s), een wedstrijdsituatie of oefenvorm en een puntenspel. De technische, tactische en mentale skills krijgen vrijwel iedere training aandacht. 

Bij Twit Tennis zorgen we ervoor dat iedereen met een voldaan gevoel de baan afstapt en conditioneel geprikkeld is!

Tennisvakantie

we give you the best of us

Twit Tennis Training

We geven les op de volgende locaties:

Omgeving