Twit Tennis Trainingen

Tennis Training

Tennislessen in Leiden, Warmond, Oegstgeest, Sassenheim en op Kaageiland

Je kunt op ieder moment starten met tennisles bij Twit Tennis. Twit Tennis is helemaal onafhankelijk en we verzorgen tennislessen op meerdere prettige tennislocaties, zie verderop deze pagina.

Zou je tennisles willen volgen bij Twit Tennis? Je kunt wekelijks op een vast tijdstip trainen of juist op variabele basis tennisles inplannen. Bij Twit Tennis kun je tennisles nemen in een groep, maar je kunt je ook inschrijven voor privéles. 

Bekijk de voorwaarden en tarieven van Twit’s tennislessen.  

Ben je enthousiast geworden en wil je starten met tennisles?

Je kunt het contactformulier invullen of e-mail sturen naar twittennis@gmail.com, of stuur een WhatsApp berichtje: 0624443655.

Hopelijk kun je snel beginnen met tennistraining op één van onze prettige locaties.

Wat voor mogelijkheden tot het volgen van tennisles biedt Twit Tennis?

Twit Tennis verzorgt privétrainingen of tennislessen voor duo’s op alle niveaus en voor alle leeftijden.

Als je beginnend tennisser bent, raden we je aan om te starten met privélessen. Dan gaan we direct aan de slag en zorgen we voor een goede basistechniek. Natuurlijk zijn privétennislessen prijziger dan groepslessen, maar je kunt na een aantal privélessen altijd overstappen naar tennisles in een groep. Er zijn ook een aantal lessers, die privélessen met groepslessen combineren.

Of je nu puur recreatief tennist of wedstrijden speelt en hogerop wil komen; voor ieder niveau bieden wij (uitdagende) tennislessen aan. We bepalen vooraf wat jouw doelen zijn en gaan hier samen mee aan de slag. 

Twit Tennis verzorgt groepslessen op verschillende locaties. Je kunt je als groepje opgeven, maar ook wanneer je in een groep wil lessen kun je gerust vragen of er ergens een open plekje is. 

Bij onze groeps-tennislessen ligt het tempo hoog en worden er veel spelsituaties getraind. We gaan op zoek naar een juiste match tussen de deelnemers. We trainen met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers op een baan. De opbouw van onze groeps-tennislessen is herkenbaar: een (aantal technische) drill(s), een wedstrijdsituatie of oefenvorm en een puntenspel. De technische, tactische en mentale skills krijgen vrijwel iedere tennisles aandacht. 

Bij Twit Tennis zorgen we ervoor dat iedereen met een voldaan gevoel de baan afstapt en conditioneel geprikkeld is!

Tennisvakantie

Waar kun je tennisles volgen?

Flexibel & op maat

Twit Tennis Training Locaties

Wil je tennisles volgen bij de Kaagse TC of FC Oegstgeest? 

Kies dan hieronder de knop van de desbetreffende club voor meer informatie.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Meld je aan via onderstaand formulier

Vragen? Neem contact met ons op!