Tennisreizen op maat

Kies een periode

Geef je tenniswensen door

Vanaf 1 persoon

Wij regelen de rest

Twit's tennisreizen op maat

Wil je liever op tennisreis met een besloten groep, of met je partner, of wil je bijvoorbeeld een individuele tennistrip die op maat is samengesteld? Dat kan ook bij Twit Tennis Vakanties. Na vele groepsreizen te hebben georganiseerd, zijn we ook specialist in het aanbod van tennisreizen voor besloten groepen, tennisteams of individuen. Met onze jarenlange ervaring en onze lokale contacten en partners, kunnen we voor iedereen een perfecte tennisreis organiseren. Geef aan wat je wensen zijn, en wij gaan direct aan de slag met een op maat gemaakte offerte.

Wat houdt een tennisreis op maat in bij Twit?

Wanneer je aan een specifieke reisperiode gebonden bent en een tennisvakantie zou willen beleven, dan kan Twit dit voor je organiseren. Een tennisreis bij Twit geeft je de zekerheid van een zeer goed tennisprogramma op een mooie locatie. Daarnaast heeft Twit de beste hotels geselecteerd en organiseert of adviseert bij de transfers. Een leuke extra voor al onze tennisreizigers: je krijgt na de boeking een leuk Twit Magazine toegestuurd, dat speciaal gericht is op de gekozen locatie. Hierdoor wordt de tennisreis namelijke nòg interessanter. Want de leukste barretjes, restaurants zijn uitgelicht en er staan allerlei tennistips en handige artikelen in.  Heb je specifieke wensen als het gaat om het verblijf of het tennisprogramma? Op het offerte formulier kun je dit aangeven! Vervolgens doet Twit Tennis Vakanties een passend voorstel. Twit adviseert en informeert u over de verschillende opties. Uiteraard nemen wij onze jarenlange ervaring in tennisvakanties mee en zullen wij dit toelichten in een offerte. Enthousiast? Dan boek je veilig en vertrouwd (VZR Garant) jouw tennisreis op maat via Twit Tennis Vakanties. 

Inclusief

Exclusief

Alex Heezen
Alex Heezen
03/04/2024
Ik zocht een last minute tennis vakantie en Walter van Trip tennis heeft het helemaal voor me geregeld. Het was helemaal top. Leuke tennisclub in Denia, Spanje. Leuke en goeie trainers. Eerste keer dat ik op tennisvakantie was en dat ga ik zeker vaker doen. Vanwege het last minute aspect was ik in mijn uppie, maar ze organiseren ook groepsreizen. Aanrader!
Anja Overgaag
Anja Overgaag
27/03/2024
De kinderen vinden de les van Walter helemaal geweldig!
Salma de Graaff
Salma de Graaff
27/03/2024
I have been having tennis lessons with Walter for about 3 years now and my game has significantly improved. I’ve been lucky enough to have a few trainers over the years when I travel or Walter is away, but my experience of Walter is that he consistently gets the best out of me! A definite recommend for me
Kees Voeten
Kees Voeten
21/03/2024
Fijne tennislessen met een positieve sfeer & creatieve flexibele 'op maat' invulling.
Manu Kluin
Manu Kluin
03/03/2024
Wij hebben een teamtrip naar Denia gedaan. Wij hebben enorm genoten van deze tennistrip! Ontzettend bedankt voor de organisatie en begeleiding team Twit: we gaan volgend jaar weer!!

Waarom een Tennisreis boeken bij Twit?

Bij Twit staan we met vertrouwen achter onze service en hebben we oog voor de specifieke wensen voor uw tennisreis. Door ons ruime netwerk van lokale partners kunnen we een prachtig aanbod van zowel groepstennisreizen, teamreizen als individuele tennisreizen overhandigen. Doordat Twit korte lijnen heeft met de diverse locaties, is het mogelijk om uw wensen voor wat betreft de gehele tennisvakantie bijna altijd volledig te vervullen. Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder! 

Mallorca

Op Mallorca hebben we een aantal opties, afhankelijk van de reisperiode. Zo bieden we een heerlijke locatie aan het strand aan in het noorden van Mallorca. Ga je iets meer in het laagseizoen, raden we een vakantie in het zuiden aan vanwege een meer bruisende omgeving. Beide locaties liggen aan het strand, zodat na een warme trainingsdag afkoeling gemakkelijk te vinden is.

De beste reistijd naar Mallorca is tussen 1 april en 31 oktober. Wil je buiten deze periode reizen? Neem dan vooral contact met ons op. We bespreken graag de beste opties! Hoogstwaarschijnlijk zal je dan verblijven rondom de sfeervolle stad Palma. Hier is het het gehele jaar bruisend en gezellig!

Deze tennisreis is gemiddeld kwa kosten. Het leven op Mallorca is iets goedkoper dan in Nederland.

Kreta

Wil je een week totaal ontzorgd worden en genieten van een luxe verblijf op Kreta? Dan is deze tennisreis perfect voor jou. De heerlijke kamers zijn van alle gemakken voorzien en de zeer uitgebreide all inclusive formule zorgt ervoor dat je op ieder moment voorzien bent van een heerlijk hapje en drankje.

De beste reistijd naar Kreta ligt tussen 1 april en 31 oktober. Afhankelijk van je budget. Het hoogseizoen is een stuk duurder dan het voor- en naseizoen.

Deze reis naar Kreta is een van de duurdere opties. Echter, deze formule is zo compleet en 100% all inclusive, dat de totale kosten vaak niet eens zo heel veel hoger uitvallen.

Spanje

Tijdens onze tennisreis in Spanje verblijf je meestal aan de Oost-kust van het land. Wij werken samen met een fijne tennisclub en een goed vier-sterren hotel op loopafstand van het centrum.

Onze tennisreizen in Spanje kunnen het hele jaar door geboekt worden. Vanwege het vaste land heb je hier minder te maken met duidelijke seizoenen voor wat betreft toerisme. Hierdoor is het er gehele jaar gezellig en is er genoeg te ondernemen.

Deze tennisreis is gemiddeld kwa kosten. Het leven in Spanje is iets goedkoper dan in Nederland, dus eenmaal daar kan je genieten van alle heerlijke restaurants in zowel de haven als in het oude centrum.

Ander idee?

Liever naar een andere locatie? En kan je wel wat hulp gebruiken? Stuur ons een bericht en we gaan graag voor je aan de slag.

Samen op tennisvakantie

Tennisprogramma

Tijdens onze tennisvakanties op maat staat het tennisprogramma natuurlijk op nummer één. We zorgen voor een tennisprogramma op maat gemaakt, dat gericht is op de door u gewenste duur van de tennistrainingen. Onze  tennistrainers op locatie zullen jullie voorzien van kwalitatief hoogstaande tennislessen. Bij Twit zijn de lijntjes kort en staan we altijd met elkaar in contact.