Individuele tennisreis

Tennis op vakantie

Kies een periode

Kies je tennisprogramma

Vanaf 1 persoon

Wij regelen de rest

Twit's Individuele tennisvakanties

Ga je liever niet met een grote groep op reis of wil je samen met je partner een tennisreis maken? Dat kan ook bij Twit Tennis Vakanties. Na vele groepsreizen te hebben georganiseerd, willen we ook tennisreizen aanbieden aan kleinere groepjes of individuen. Met alle ervaringen die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen we voor iedereen een perfecte tennisreis organiseren. Geef aan wat je wensen zijn, en wij gaan direct aan de slag met een op maat gemaakte offerte.

Hoe gaan we te werk bij een Individuele tennistrip?

Geef aan wat jouw wensen zijn en wij gaan voor je aan het werk. Onze offertes bestaan altijd uit volledige tennisreizen, waarbij je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast is iedere offerte op maat gemaakt, dus zijn er allerlei mogelijkheden. Vul ons offerte formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Inclusief

Over onze individuele bestemmingen

Afhankelijk van de reisperiode, jouw wensen en budget raden wij de ideale bestemming aan. Uiteraard kan je altijd je eigen voorkeur aangeven!

IMG_2668

Mallorca

Op Mallorca hebben we een aantal opties, afhankelijk van de reisperiode. Zo bieden we een heerlijke locatie aan het strand aan in het noorden van Mallorca. Ga je iets meer in het laagseizoen, raden we een vakantie in het zuiden aan vanwege een meer bruisende omgeving. Beide locaties liggen aan het strand, zodat na een warme trainingsdag afkoeling gemakkelijk te vinden is.

DJI_0099-scaled

Kreta

Wil je een week totaal ontzorgd worden en genieten van een luxe verblijf op Kreta? Dan is deze tennisreis perfect voor jouw. De heerlijke kamers zijn van alle gemakken voorzien en de onwijs uitgebreide all inclusive formule zorgt ervoor dat je op ieder moment voorzien bent van een heerlijke hapje en drankje.

IMG_9416

Spanje

In Spanje zijn er ook meerdere locaties mogelijk. Wel bieden we altijd een fijn viersterren hotel aan met een gunstige ligging. Zo vinden we het belangrijk dat er een gezellig centrum of boulevard op loopafstand aanwezig is, zodat er na de training lekker ontspannen kan worden.

Samen op tennisvakantie

Boek jullie individuele tennistrip via Twit Tennis Vakanties.

Tennisprogramma

Tennisprogramma

Tijdens onze individuele tennisvakanties staat het tennisprogramma natuurlijk op nummer één. We zorgen voor een tennisprogramma op maat gemaakt, zodat onze lokale tennistrainers op locatie jullie kunnen voorzien van een vakantie vol training.

Alex Heezen
Alex Heezen
03/04/2024
Ik zocht een last minute tennis vakantie en Walter van Trip tennis heeft het helemaal voor me geregeld. Het was helemaal top. Leuke tennisclub in Denia, Spanje. Leuke en goeie trainers. Eerste keer dat ik op tennisvakantie was en dat ga ik zeker vaker doen. Vanwege het last minute aspect was ik in mijn uppie, maar ze organiseren ook groepsreizen. Aanrader!
Anja Overgaag
Anja Overgaag
27/03/2024
De kinderen vinden de les van Walter helemaal geweldig!
Salma de Graaff
Salma de Graaff
27/03/2024
I have been having tennis lessons with Walter for about 3 years now and my game has significantly improved. I’ve been lucky enough to have a few trainers over the years when I travel or Walter is away, but my experience of Walter is that he consistently gets the best out of me! A definite recommend for me
Kees Voeten
Kees Voeten
21/03/2024
Fijne tennislessen met een positieve sfeer & creatieve flexibele 'op maat' invulling.
Manu Kluin
Manu Kluin
03/03/2024
Wij hebben een teamtrip naar Denia gedaan. Wij hebben enorm genoten van deze tennistrip! Ontzettend bedankt voor de organisatie en begeleiding team Twit: we gaan volgend jaar weer!!

Waarom met Twit?

Na met grote groepen op reis te zijn geweest, leek dit ons het ideale moment om ons product uit te breiden. Alle ervaringen die wij hebben opgedaan hebben geleid tot een compleet aanbod van zowel groepsreizen, teamreizen als individuele tennisreizen. Doordat wij meermaals op alle locaties aanwezig zijn geweest, kunnen we een perfect reisvoorstel maken en aan jullie wensen voldoen. Twijfel je nog of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag verder!