Als je met Twit Tennis Vakanties een tennisreis naar Mallorca gaat maken, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Wij staan, naast het organiseren van een actieve en gezellige tennisreis, ook voor duidelijke en heldere communicatie. Geen kleine lettertjes dus. Bekijk hieronder alle details van deze tennisreis en mocht je toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee en zijn flexibel waar mogelijk!

Waar?

Het mooi gelegen Spaanse 4 sterren hotel Na Forana in Cala Ratjada. Een unieke locatie direct aan het strand en aan een boulevard met eindeloos veel restaurantjes en barretjes. Op loopafstand van een prachtige tennisclub met 12 gravelbanen.

Wanneer?

De tennisvakantie organiseren wij in mei (precieze datum volgt). Ook in het najaar bieden wij een tennisreis naar Mallorca aan. Bekijk onze Mallorca reis voor het najaar.

Inclusief?

Hotel met ontbijt, (lunch, diner, drankjes alleen bij het All Inclusive arrangement), retourvlucht vanaf Amsterdam of Rotterdam inclusief ruimbagage, retourtransfer van het vliegveld naar het hotel met taxibus, welkomstdrankje bij Coco Beach Club, 2 uur tennistraining per dag bij tennisclub Son Besso en een afsluitend eindtoernooi. .

Groepssamenstelling

Wij zorgen ervoor dat alle deelnemers blij zijn met de samenstelling en maken sub-groepjes op de tennisbaan. Zo kan iedereen achteraf met een voldaan gevoel van de tennisbaan afstappen.

Kosten?

De totale reis kost €675,- op basis van een tweepersoonskamer en logies + ontbijt.

De totale reis, op basis van een tweepersoonskamer en All Inclusive is €775,-

Reis je op basis van een éénpersoonskamer komt er een totale toeslag van €100,- bij.

De grote kleine lettertjes

Sommige vrijblijvende extra activiteiten hebben een kleine meerprijs en eventueel vervoer van en naar bijvoorbeeld restaurants zijn voor eigen rekening.

Hoe ziet zo’n week eruit?

Aangezien we geen tijd willen verliezen, streven we ernaar om een vroege vlucht te regelen zodat we ook de eerste dag alvast kunnen tennissen. Nadat we aangekomen zijn in het hotel en geacclimatiseerd zijn, starten we met een korte middagtraining. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en eventueel nog aanpassingen maken in de groepsindeling van het tennisprogramma. Na de eerste tennistraining drinken we met de liefhebbers een drankje, maar dit is uiteraard vrijblijvend. Via de groepsapp blijven we gedurende de hele tennisvakantie met elkaar in contact en de ervaring leert dat er altijd leuke voorstellen ontstaan om met elkaar te lunchen, borrelen en/of dineren. Soms komt de hele groep samen, soms gaan er subgroepjes met elkaar op pad. Alles is flexibel en in te vullen naar ieders wens. Reis je alleen? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat het je aan gezelligheid niet gaat ontbreken. De volgende ochtend (afhankelijk van de grootte van de groep) starten we, na een lekker ontbijt, om 11u met trainen. Na de training ben je vrij om te doen wat je wilt, maar vaak wordt er gezamenlijk geluncht en gaat men in groepjes naar het strand of zwembad. Ben jij niet zo’n strandganger en verken je liever de omgeving, dan is dat ook geen probleem! ’s Avonds kun je met (een gedeelte van) de groep gaan eten. Maar het gevoel van vrijheid en lekker je eigen plan kunnen trekken vinden we net zo belangrijk. Soms vinden deelnemers het ook fijn om later op de avond aan te haken. De omgeving is zeer geschikt en bijna alle tentjes zijn makkelijk lopend te bereiken. Op de laatste tennisdag kan iedereen zijn ontwikkelde tennis-skills etaleren tijdens een tennistoernooi. En natuurlijk sluiten we dit toernooi af met een heerlijk drankje. Op zondag proberen we na het pakken van onze koffers nog te genieten van de laatste mooie momenten van deze tennisvakantie en wachten we op de taxibus die ons naar het vliegveld brengt. Aftellen naar de volgende tennisreis dan maar!