Review

Sportieve en gezellige tennisreizen naar Mallorca
Reviews. We worden allemaal zo vaak gevraagd om een review achter te laten bij een product, en negen van de tien keer denken we ‘komt later wel’ of ‘geen zin in’. Nu wij al een tijdje op weg zijn met Twit Tennis Vakanties weten we hoe waardevol reviews zijn. Zowel positieve als negatieve (opbouwende) feedback is onwijs belangrijk als je je bedrijf wil laten groeien. Daarom willen we jou vragen een review achter te laten! Geen lange vragen lijst, gewoon een korte review met jouw eerlijke mening. Dankjewel!
Anja Overgaag
Anja Overgaag
03/03/2023
De kinderen vinden de les van Walter helemaal geweldig!
bab star
bab star
21/02/2023
geweldig
Bettina K
Bettina K
21/10/2022
Ik volg sinds januari privélessen bij Walter. Strippenkaartsysteem vind ik fijn. Lestijden zijn flexibel in te plannen. Walter is een prima trainer. Lessen zijn altijd zowel gezellig als ook leerzaam. Hij kijkt naar wat je eerder geleerd hebt, geeft tips en brengt zijn eigen zienswijze in. Zeker aan te raden!
Nienke Van der laan
Nienke Van der laan
07/10/2022
Tennis vakantie was super leuk! Echt en herinneringen om nooit meer te vergeten bedankt!
Henriette van Zanten
Henriette van Zanten
07/10/2022
De tennistrainingen van Walter zijn echt heel goed. Ik leer de techniek en krijg aanwijzingen deze te verfijnen. Aandacht voor het belang van juist voetenwerk zijn tevens onderdeel van de trainingen. Wat je niveau ook is (beginner), Walter is enthousiast in de training en daagt je uit alles uit jezelf te halen. Gelijk weer vervolgtrainingen geboekt.