Over Ons

Sportieve en gezellige tennisreizen naar de zon

Whitley & walter

Het team van Twit

Het Team van Twit Tennis Vakanties bestaat uit Walter de Roode, inmiddels een zeer ervaren tennistrainer, en Whitley Gertenaar, tennispassionist en werkzaam geweest in de reiswereld en online marketing. Wij zijn gestart om alle deelnemers aan onze tennisreizen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Steeds iets beter, gezelliger en nòg moeilijker te overtreffen. Naast een overtuigend tennisprogramma staan wij voor kleinschaligheid in de vorm van een zeer persoonlijke touch; zorgen wij voor het ontstaan van vriendschappen; en voelt iedereen een fijne sfeer. Ook willen wij ons onderscheiden door tal van lokale ingrediënten toe te voegen aan onze tennisreizen!

Meer dan tennisreizen

Naast onze tennisreizen hebben we ook een breed aanbod van tennislessen. We weten dat er veel mensen enthousiast zijn om tennis laagdrempelig op te pakken en wel willen tennissen, maar niet (direct) lid willen worden van een tennisvereniging. Bij Twit Tennis kan dat! Daarnaast zijn er ook veel tennissers, die lid zijn van een club, maar toch liever bij ons tennisles volgen!
Whitley & Walter
WhatsApp Image 2022-10-05 at 9.12.46 PM

Let's start your Twit journey!

The people

Ons vaste team

*Afhankelijk van de groepsgrootte gaan er altijd extra trainers mee naast ons vaste team.
cropped-cropped-Webp.net-resizeimage-1.jpg

Whitley

Ik ben als online marketeer werkzaam geweest voor een grote reisorganisatie en tennis doorgaans gemiddeld 3 keer per week. Toen Walter voorstelde om samen een mooi concept voor tennisreizen
en tennisweekenden
te ontwikkelen was ik meteen erg enthousiast. Met Twit Tennis Vakanties kan ik mijn passie voor tennis en reizen èn mijn expertise in online marketing en organisatie kwijt. Al met al de perfecte combinatie waar ik ontzettend graag veel tijd en liefde in stop!

WhatsApp Image 2022-10-05 at 9.14.25 PM

Antonia

Antonia is de eigenaresse van Son Besso, het tennispark waar wij heel wat uren spenderen op de Mallorcaanse gravelbanen. Ook Antonia is onderdeel van ons team. Zij verzorgt een deel van de tennisbanen en zorgt ervoor dat de banen er strak bij liggen. Zelf is Antonia kampioen tennis geweest van de Balearen en draait ze ook haar hand niet om voor een potje golf.
cropped-Webp.net-resizeimage-8-2.jpg

Walter

Ik verzorg al meer dan 15 jaar tennisles voor alle leeftijden en niveaus. Met Twit Tennis kunnen de tennislessen
in Leiden, Warmond en Sassenheim voor nog meer mensen toegankelijk gemaakt worden. Daarnaast gaan we onze
tennisreizen
naar Mallorca uitbreiden en nieuwe bestemmingen ontwikkelen. De tennisreizen geven zoveel energie en voldoening. Het doel van Twit Tennis Vakanties is duidelijk: We gaan ervoor zorgen dat de deelnemers zeggen: “dit smaakt naar meer, volgend jaar gaan we weer!”
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Tot onze eerstvolgende reis!