Het team van Twit

Het Team van Twit Tennis Vakanties bestaat uit Walter de Roode, inmiddels een zeer ervaren tennistrainer, en Whitley Gertenaar, tennispassionist en werkzaam geweest in de reiswereld.

Wij zijn gestart om alle deelnemers aan onze tennisreizen of tennisweekenden een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Steeds iets beter, gezelliger en nòg moeilijker te overtreffen.

Naast onze tennisreizen en -weekenden willen we ook het aanbod van tennislessen uitbreiden. We weten dat er veel mensen enthousiast zijn om tennis laagdrempelig op te pakken en wel willen tennissen, maar niet lid willen worden van een tennisvereniging. Bij Twit Tennis kan dat! Daarnaast zijn er ook veel tennissers, die lid zijn van een club, maar toch liever bij ons tennisles volgen.

WALTER 

Walter verzorgt al meer dan 15 jaar tennisles voor alle leeftijden en niveaus. Met Twit Tennis kunnen de tennislessen in Leiden, Warmond en Sassenheim voor nog meer mensen toegankelijk gemaakt worden. Daarnaast gaan we onze tennisreizen naar Mallorca uitbreiden en nieuwe bestemmingen ontwikkelen. “De tennisreizen geven zoveel energie en voldoening. Met Twit Tennis Vakanties gaan we van de tennisreizen een nòg groter succes te maken, een concept waarvan de deelnemers zeggen: dit smaakt naar meer, volgend jaar gaan we weer!” 

WHITLEY

Whitley is als online marketeer werkzaam geweest voor een grote reisorganisatie en tennist doorgaans gemiddeld 3 x per week. Toen Walter voorstelde om samen een mooi concept voor tennisreizen en tennisweekenden te ontwikkelen was Whitley meteen erg enthousiast. Met Twit Tennis Vakanties kan ze haar passie voor tennis en reizen èn haar expertise in communicatie en organiseren combineren.