Review

Sportieve en gezellige tennisreizen naar Mallorca
Reviews. We worden allemaal zo vaak gevraagd om een review achter te laten bij een product, en negen van de tien keer denken we ‘komt later wel’ of ‘geen zin in’. Nu wij al een tijdje op weg zijn met Twit Tennis Vakanties weten we hoe waardevol reviews zijn. Zowel positieve als negatieve (opbouwende) feedback is onwijs belangrijk als je je bedrijf wil laten groeien. Daarom willen we jou vragen een review achter te laten! Geen lange vragen lijst, gewoon een korte review met jouw eerlijke mening. Dankjewel!
UITSTEKEND
29 recensies op
Bettina K
Bettina K
21/10/2022
Ik volg sinds januari privélessen bij Walter. Strippenkaartsysteem vind ik fijn. Lestijden zijn flexibel in te plannen. Walter is een prima trainer. Lessen zijn altijd zowel gezellig als ook leerzaam. Hij kijkt naar wat je eerder geleerd hebt, geeft tips en brengt zijn eigen zienswijze in. Zeker aan te raden!
Nienke Van der laan
Nienke Van der laan
07/10/2022
Tennis vakantie was super leuk! Echt en herinneringen om nooit meer te vergeten bedankt!
Henriette van Zanten
Henriette van Zanten
07/10/2022
De tennistrainingen van Walter zijn echt heel goed. Ik leer de techniek en krijg aanwijzingen deze te verfijnen. Aandacht voor het belang van juist voetenwerk zijn tevens onderdeel van de trainingen. Wat je niveau ook is (beginner), Walter is enthousiast in de training en daagt je uit alles uit jezelf te halen. Gelijk weer vervolgtrainingen geboekt.
Esther Benschop
Esther Benschop
05/10/2022
Afwisselende lessen met de mogelijkheid om je te focussen op samen besproken aandachtspunten. De zon, zee, strand, cocktails en authentiek eten maakten het compleet.
Stephanie van Lier
Stephanie van Lier
04/10/2022
Wat een fantastische vakantie hebben we gehad. Een absolute aanrader als je een tennis vakantie wil doen. Super begeleiding en leuke lessen. Accomodatie is prima en onze groep was helemaal top!!! Dankjewel Whitley en Walter ♥︎♥︎♥︎
Adrie Wezenberg
Adrie Wezenberg
03/10/2022
Net terug van een 8 daagse tennisvakantie op Mallorca, in 1 woord fantastisch !!! Goed hotel/locatie en leuke plaats + een zeer leuke groep. Tennislessen gevarieerd en goede tips. Pluspunt is zeker het persoonlijke contact buiten het tennis om met Walter, Whitley en Bojan. Ik ga zeker terug komen.