Waarom een tennisreis maken?

tips van twit

Facetune_03-11-2023-18-04-02
Whitley Gertenaar
tennisliefhebber

Tennisreizen zijn een geweldige manier om je tennistechniek te verbeteren terwijl je geniet van een prachtige omgeving en een gezellige groep mede tennisfanaten. Of je nu een beginnende tennisser bent of al jaren speelt; een tennisreis is een unieke manier om je passie voor de sport te combineren met een onvergetelijke vakantie.

Er zijn veel verschillende soorten tennisreizen beschikbaar, van luxe all-inclusive resorts tot meer budgetvriendelijke opties. Veel tennisreizen zijn gericht op specifieke groepen zoals singles of senioren. Er zijn ook tennisreizen die zich richten op specifieke niveaus, zoals beginners of gevorderden.

Twit Tennis Vakanties focust juist niet op een hele specifieke doelgroep. Wij geloven het in een leuke, mooie en soms gevarieerde groepssamenstelling, en onze vele geslaagde tennisvakanties bewijzen keer op keer dat dit unieke ervaringen oplevert. Natuurlijk kijken we vooraf zorgvuldig naar ieders wensen en zorgen we tevens voor een goede match binnen de trainingsgroepjes. Niet zelden hebben Twit’s tennisreizen tot mooie vriendschappen geleid.

Training tijdens de tennisreis

Een van de belangrijkste aspecten van een tennisreis is de tennistraining. Twit Tennis Vakanties zorgt voor ervaren trainers die ervoor zullen zorgen dat je met een voldaan gevoel van de tennisbaan stapt. Naast de trainingen tijdens de tennisreis, organiseren we ook een slottoernooi. Hier kan iedereen zijn of haar geleerde skills etaleren en wie weet naar huis met een mooie prijs.

Ontspanning

Uiteraard zijn de tennistrainingen een groot onderdeel van het programma tijdens de tennisreis, maar ook ontspanning is zeker belangrijk. Daarom hebben wij speciaal ons Twit Tennis Magazine ontworpen. Hierin staan tips voor leuke activiteiten in de omgeving. Denk aan bijzondere restaurants, mooie uitzichtpunten en gave activiteiten. Daarnaast organiseren wij altijd een gezamenlijke avond in ons favoriete restaurant. Uiteraard is dit vrijblijvend, maar wij raden iedereen aan jullie om heerlijk met elkaar te komen dineren in de prachtige tuin met gezellige lange tafels.

Hoe ziet een dag eruit?

Tijdens onze tennisreis streven we uiteraard naar veel trainen. In principe starten we iedere ochtend met twee uur tennistraining. Vanwege de hogere temperaturen en de intensiviteit van onze trainingen ervaren de meeste mensen dit als meer dan voldoende. Vervolgens gaat iedereen, afhankelijk van het type verzorging waar ze voor gekozen hebben, lunchen in het hotel of in een restaurantje aan de boulevard. Er ontstaan dan vaak vele initiatieven om met elkaar op pad te gaan.

Aangezien het hotel pal aan het strand ligt, maar ook beschikt over een mooi zwembad, wordt er ook vaak gekozen om na de training lekker te ontspannen aan het zwembad of strand.

’s Avonds wordt er vaak gezamenlijk gegeten of in kleinere groepjes. Na het eten zijn wij vaak te vinden in de gezellige kroegjes aan de boulevard. Met allerlei cocktails en live muziek is gezelligheid gegarandeerd. Tijdens onze tennisreizen staat vrijblijvendheid centraal. Trek je eigen plan wanneer je daar behoefte aan hebt, maar sluit ook vooral gezellig aan wanneer je dat wilt. Misschien komt het over als een beetje een hippe tekst, maar in dit opzicht geloven wij echt dat het kan: Go with the flow!

Ben je al overtuigd?

Lijkt het je leuk om samen met ons een tennisreis te beleven? Geef je dan op voor een van onze tennisreizen naar Mallorca. Zowel in het voor- als najaar organiseren we verschillende reizen naar Mallorca.

Bekijk onze tennisreizen voor het actuele aanbod.