Tijdens Twit’s Tennisweekend naar Zutphen is alles geregeld en hoef je alleen maar te genieten van het actieve tennisprogramma en de gezelligheid. Daarnaast houden wij bij Twit Tennis Vakanties van duidelijke en heldere communicatie. Geen kleine lettertjes dus. Bekijk hieronder alle details van dit tennisweekend en mocht je toch nog vragen hebben neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zijn flexibel waar mogelijk!

Waar?

Het goed verzorgde Sport en Welness resort van Fletcher in Zutphen. Met haar 4 binnenbanen, 6 gravel banen en een all-weather baan; de ideale locatie voor een weekend vol tennis. 

Wanneer?

26 tot en met 28 november 

Inclusief?

Twee hotelovernachtingen en 2x ontbijt, welkomstdrankje, 4 uur tennistraining, veel sportieve mogelijkheden in het hotel (bowling, jeu-de-boules, biljarten, poolen, squash, fitness, zwembad).

Groepssamenstelling

Tijdens een tennisweekend maken we van tevoren bekend uit hoeveel personen de groep bestaat. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen.

Kosten?

Het totale weekend kost €225,- op basis van een tweepersoonskamer. De kosten voor een eenpersoonskamer bedragen 275,-

De grote kleine lettertjes

Sommige vrijblijvende extra activiteiten hebben een kleine meerprijs en eventueel vervoer van en naar bijvoorbeeld restaurants zijn voor eigen rekening. Ook is eten en drinken (op het ontbijt na) niet inbegrepen. 

Hoe ziet zo’n weekend eruit?

We zorgen ervoor dat we op tijd kunnen inchecken, zodat we ’s middags lekker aan de slag kunnen op de tennisbaan. Het liefst geven we de tennislessen buiten in het zonnetje, maar bij slecht weer hebben we door de aanwezigheid van goede indoorbanen op het complex de mogelijkheid om naar binnen uit te wijken. De deelnemers zijn al op niveau ingedeeld, maar aanpassingen zijn nog altijd mogelijk. Na de eerste tennistraining drinken we met z’n allen een drankje. Daarna kun je even relaxen, door bijvoorbeeld in het zwembad te plonzen of een mooie wandeling te maken in de omgeving. Ook kun je er voor kiezen om aan een activiteit deel te nemen. Iedereen krijgt namelijk vooraf een programma, waarin het tennistrainingsschema staat, maar ook wanneer de andere activiteiten zijn gepland. Wanneer er een kleine bijdrage gevraagd wordt (zoals bijvoorbeeld bij bowlen), staat dit duidelijk vermeld! Het avondeten wordt door het hotel verzorgd en na het eten kun je meedoen aan een leuk avondspel of je kunt de stad verkennen. Niet te laat slapen, want de volgende ochtend gaan we na het heerlijke hotelontbijt alweer vol energie naar de tennisbaan. Het eerste gedeelte trainen we op techniek en wedstrijdsituaties, en daarna maken we ons op voor een slottoernooi! Het weekend wordt op leuke wijze afgesloten door Twit Tennis Vakanties en daarna is er voor iedereen nog de mogelijkheid om gebruik te maken van alle hotelfaciliteiten!