Waarom een tennisreis?

De voordelen van een tennisreis

2023

Waarom een tennisreis?

Tennisreizen zijn een geweldige manier om je tennistechniek te verbeteren terwijl je geniet van een prachtige omgeving en een gezellige groep mede tennis fanaten. Of je nu een beginnende speler bent of al jaren speelt, een tennisreis is een unieke manier om je passie voor de sport te combineren met een onvergetelijke vakantie. Er zijn veel verschillende soorten tennisreizen beschikbaar, van luxe all-inclusive resorts tot meer budgetvriendelijke opties. Veel tennisreizen zijn gericht op specifieke groepen zoals singles of senioren. Er zijn ook tennisreizen die zich richten op specifieke niveaus, zoals beginners of gevorderden. Wij bij Twit Tennis Vakanties focussen ons niet op een hele specifieke doelgroep. Wij vinden het juist leuk als er een spontane mix van niveaus en mensen ontstaat. Dit levert vooralsnog altijd onwijs gezellige groepen op waarbij de mensen ook na de tennisreis nog contact met elkaar houden.

Training tijdens de Tennisreis

Een van de belangrijkste aspecten van een tennisreis is de training. Veel tennisreizen bieden professionele training onder leiding van gekwalificeerde tennisleraren. Ook wij werken met ervaren trainers die ervoor kunnen zorgen dat je met een voldaan gevoel van de tennisbaan stapt. Naast de trainingen tijdens de tennisreis, organiseren we ook een slottoernooi. Hier kan iedereen zijn of haar geleerde skills etaleren en wie weet naar huis met een mooie prijs.

Ontspanning

Uiteraard zijn de tennistrainingen een groot onderdeel van het programma tijdens de tennisreis, maar ook ontspanning is zeker belangrijk. Daarom hebben wij speciaal ons Twit Tennis Magazine ontworpen. Hier geven wij tips voor leuke activiteiten in de omgeving. Denk aan bijzondere restaurants, mooie uitzichtpunten en gave activiteiten. Daarnaast organiseren wij altijd een gezamenlijke avond in ons favoriete restaurant. Uiteraard is dit vrijblijvend, maar wij willen jullie dit diner in een sprookjesachtige tuin uiteraard niet onthouden.

Hoe ziet een dag eruit?

Tijdens onze tennisreis streven we uiteraard naar veel trainen. In principe starten we iedere ochtend met twee uur tennistraining. Vanwege de hogere temperaturen en de intensiviteit van onze trainingen ervaren de meeste mensen dit als meer dan voldoende. Vervolgens gaat iedereen, afhankelijk van het type verzorging waar ze voor gekozen hebben, lunchen in het hotel of in een restaurantje aan de boulevard. Er ontstaan dan vaak vele initiatieven om met elkaar op pad te gaan. Aangezien het hotel pal aan het strand ligt, maar ook beschikt over een mooi zwembad, wordt er ook vaak gekozen om na de training lekker te ontspannen aan het zwembad of strand. ’s Avonds wordt er vaak gezamenlijk gegeten of in kleinere groepjes. Na het eten zijn wij vaak te vinden in de gezellige kroegjes die te vinden zijn aan de boulevard. Met allerlei cocktails en live muziek is dat succes gegarandeerd. Met onze tennisreis staat vrijblijvendheid centraal. Alles kan, maar niets moet. Trek je eigen plan wanneer je daar behoefte aan hebt, maar sluit ook vooral gezellig aan wanneer je dat wil.
Lijkt het je leuk om samen met ons een tennisreis te beleven? Geef je dan op voor een van onze tennisreizen naar Mallorca. Zowel in het voor- als najaar organiseren we verschillende reizen naar Mallorca. Bekijk onze tennisreizen voor het actuele aanbod.